In oktober vorig jaar, werden kunstenaars van Kunstkring Brummen, die zin hadden in een uitdaging en een nieuwe impuls wilden geven aan hun werk, uitgedaagd zich te laten inspireren door al het moois wat er bij de Gallery te zien is. Het resultaat is tot eind maart tussen de klassieke auto’s te bewonderen.

Gewapend met fototoestel, potlood en papier zijn de 23 kunstenaar s in groepjes inspiratie op gaan doen. Ook deelnemers, die bekenden eigenlijk niets met auto’s te hebben, keken hun ogen uit! Prachtig al die verschillende vormen, kleuren en spiegelingen!  Het bracht ook herinneringen van vroeger naar boven: “In zo’n auto heb ik nog rijles gehad… En kijk nou, die raampjes en dat stuur… Ik weet nog hoe het rook en dat we toen altijd.

Inmiddels zijn we ruim drie maanden verder en is er een expositie bij de Gallery ingericht! Het is heel leuk om te zien wat de deelnemers gemaakt hebben: heel divers en toch vanuit dezelfde inspiratiebron. Verschillende disciplines komen aan bod zoals: keramiek, fotografie, schilderen, edelsmeden, linosneden, werken met hout, en gemengde technieken. Wij zijn trots op de samenwerking met Kunstkring Brummen en het mooie eindresultaat!

Bezoek aan de expositie
U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan deze bijzondere expositie. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag vrij toegankelijk van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Er is ook een Grand Café aanwezig.  Voor vragen over de expositie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Kunstkring Brummen, [email protected], www.kunstkring-brummen.nl