Wij breiden ons team verder uit!

Afgelopen week zijn een nieuwe verkoopadviseur en automonteur bij ons van start gegaan. Wij kunnen echter nog meer mensen gebruiken en zijn daarom op zoek naar nóg een fulltime automonteur.

Pak jij deze kans?

Het is belangrijk dat je beschikt over relevante werkervaring als automonteur. Een diploma autotechniek is een pré maar ook als ervaren weekendsleutelaar met aantoonbare skills raken we graag met je in gesprek. Je komt namelijk in een team te werken dat zich bezighoudt met het échte sleutelwerk. De sfeer is top en de auto’s zijn schitterend. Het is voor ons belangrijk dat je écht kunt sleutelen. Wat we daarmee bedoelen is dat wij geen auto’s hebben die met een druk op de testkast weer functioneren. Loopt een auto net niet helemaal goed dan ligt het eerder aan de afstelling van de carburateur dan aan een defecte computer sensor. Wij zijn dus ook op zoek naar iemand met een groot oplossend vermogen en de welbekende: “gouden handen”. Je hoeft natuurlijk niet het wiel opnieuw uit te vinden, binnen het team is er een schat aan informatie beschikbaar dus je leert snel bij.

Bij ons geen saaie computerles door een importeur maar sleutelen aan merken als Ferrari, Maserati, Jaguar, Porsche en nog veel meer.

Wie zijn wij?

Gallery Aaldering is één van de meest toonaangevende klassiekerbedrijven in Europa. De collectie is verdeeld over 4 verdiepingen en bestaat uit ruim 400 auto’s van diverse merken zoals Mercedes, Ferrari, Alfa Romeo, Lamborghini, Maserati, Porsche en nog veel meer. Ons bedrijf is gevestigd in Brummen aan de doorgaande weg N348, tussen Arnhem en Zutphen.

Direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel. Stuur je motivatie en CV naar Gallery Aaldering, t.a.v. Annette Geervliet, [email protected]