Gallery Aaldering is door de centrale ligging in oost Nederland goed bereikbaar vanaf diverse vliegvelden met talloze internationale en intercontinentale verbindingen.

Schiphol
Als een van de grootste luchthavens in Europa, is Schiphol vanuit vrijwel elke plek in de wereld bereikbaar. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 90 minuten rijden van Brummen en voor reizen met het openbaar vervoer geldt eenzelfde reistijd.

Düsseldorf
De luchthaven van Düsseldorf bevindt zich op 90 minuten rijden van Brummen. Vanaf deze luchthaven is een internationale treinverbinding naar Nederland, die aansluit op het nationale spoorwegnet met een reisduur van ongeveer 120 minuten.

Eindhoven
Eindhoven Airport ligt op ongeveer 90 minuten rijden van Brummen, met het openbaar vervoer bent u binnen twee uur bij Gallery Aaldering.

Teuge 
Op dertig minuten rijden van Brummen ligt Teuge International Airport dat mede gericht is op zakelijk vliegverkeer. Naast het volledig verzorgen van zakelijke vliegreizen door verschillende aanbieders, kan het vliegveld ook gebruikt worden voor vluchten met privévliegtuigen en helikopters.

Geïnteresseerd? E-mail of bel ons
+31 (0)575 56 40 55