Gallery Aaldering is op verschillende manieren bereikbaar met het openbaar vervoer. Controleer voor de meest actuele reisinformatie, vertrektijden en eventuele storingen de website van de betreffende vervoerders of www.9292.nl.

Internationale treinen
Vanuit Duitsland reist u met de ICE naar station Arnhem Centraal. Daar stapt u over op de Sprinter richting Zutphen en stapt u na 25 minuten uit op station Brummen. Vanuit België reist u met de Thalys naar Rotterdam of Amsterdam, waarna u overstapt op de Intercity naar Utrecht. Vervolgens richting Nijmegen en stapt u uit op station Arnhem Centraal. Daar stapt u over op de Sprinter richting Zutphen en stapt u na 25 minuten uit op station Brummen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar Gallery Aaldering.

NS
Binnen Nederland reist u met de trein naar station Arnhem Centraal. Daar stapt u over op de Sprinter richting Zutphen en stapt u na 25 minuten uit op station Brummen. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar Gallery Aaldering.

Streekvervoer
Gallery Aaldering is bereikbaar met de Syntus Buurtbus lijn 503. U dient uit te stappen bij halte Tuinstraat in het Centrum van Brummen en van daaruit is het ongeveer vijf minuten lopen naar Gallery Aaldering.

Geïnteresseerd? E-mail of bel ons
+31 (0)575 56 40 55