Mercedes-Benz 190 SL

KarosserieKabriolett
ÜbertragungManuelles Aufmaß
Kilometerstand34734 km
Baujahr1959
MwSt. / MargeMarge
  • Drivers condition
$
£
98.500,-

Import Export

Wir können bei in den USA gekauften Autos behilflich sein und den Transport organisieren. Wir kümmern uns um alle notwendigen Papiere. Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen.

Het betreft hier een hele leuke 190SL uit 1959 in een goede gebruikte conditie. De 190SL is het kleine broertje van de 300SL Roadster. Deze auto werd voor het eerste toegelaten tot het verkeer in 1959 en is sinds 1997 in Nederland. De auto is al eens volledig gerestaureerd en sindsdien goed onderhouden.

Het plaatwerk op de carrosserie is mooi dun met correcte passingen. Zowel het chroom als de wieldoppen zijn nog steeds zeer netjes verzorgd. De cabrioletkap is in goede staat verkerend en sluit overal mooi aan. Als de kap naar beneden is kunt u die netjes afdekken met de aanwezig tonneau-cover. De rode lak is destijds zeer goed gespoten en verkeert nog steeds in nette staat met wat gebruikerssporen die passen bij de leeftijd en kilometerstand.

Het interieur is bekleed met grijze tapijten en zwart leder op de stoelen. De cockpit is keurig verzorgd met een fraai gespoten dashboard in de kleur van de auto en goed werkende instrumenten en bedieningselementen. Het witte stuur vormt een fraai contrast tegen het zwarte leder en het rood gespoten dashboard.

De Mercedes-Benz 190SL wordt aangedreven door een 1.9 liter viercilinder motor. De motor levert 104 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen. De motor is voorzien van twee Solex carburateurs en loopt goed. De transmissie laat zich precies bedienen en ook de remmen en het onderstel verkeren in prima staat. De auto heeft een prettig rijgedrag en stuurt en remt zoals het hoort.

Kortom een nette gebruikte Mercedes-Benz 190SL die in het verleden al eens is gerestaureerd en klaar is om lekker mee te gaan rijden.

Sie könnten auch interessiert sein an…