Expositie van Agnes de Hartogh te zien bij Gallery Aaldering
Van maandag 3 augustus tot en met zaterdag 26 september is bij Gallery Aaldering, naast klassieke auto’s, een expositie te zien van de beeldend kunstenaar en illustrator Agnes den Hartogh.

Beeldend kunstenaar en illustrator Agnes den Hartogh (Uithuizermeeden, 1968) woont en werkt deels in Italië.

Haar werk balanceert enerzijds tussen snelle schetsen en kleurrijke momentopnames. Anderzijds werkt zij minutieus met verschillende experimentele druktechnieken en ‘bouwt’ ze Italiaanse steden.

Beide soorten werk zijn bij Gallery Aaldering Brummen te bewonderen: Agnes gaat jaarlijks naar de Mille Miglia, de historische oldtimerrace in Italie (Brescia-Rome-Brescia) waar ze al schetsend illustraties van de meest spectaculaire collectors-items maakt.

De grotere weken zijn letterlijke vertalingen van de gelaagdheden in de Italiaanse bouwstijl en architectuur: dromerige en sfeervolle werken om een klein beetje in te dwalen en te verdwalen.

Agnes schrijft en illustreert voor verschillende media en opdrachtgevers en heeft in tal van landen (Italie, Duitsland, Laos, Mexico) geëxposeerd en community art-projecten gerealiseerd. In Vlissingen runt zij de galerie/atelier Filiaal Vlissingen.

Zie ook www.agnesdenhartogh.nl en www.agnestekent.nl

Bezoek aan de expositie

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de expositie. Gallery Aaldering is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend. www.gallery-aaldering.com

PB expositie Agnes den Hartogh bij Gallery Aaldering