Om tegemoet te komen aan de vraag voor een geheel verzorgd bezoek aan Gallery Aaldering hebben wij in samenwerking met Gallery Grand Café een aantal groepsarrangementen samengesteld. Zonder gebruik te maken van een groepsarrangement is het helaas niet mogelijk om Gallery Aaldering in groepsverband te bezoeken.

Wij zijn en blijven een autobedrijf en onze hoofdactiviteit is dan ook de verkoop van klassieke auto’s aan klanten uit binnen- en buitenland. Uiteraard zijn wij het met u eens dat een bezoek aan Gallery Aaldering zeer de moeite waard is en dat onze collectie niet zou misstaan in een museum, echter dat zijn wij niet. Het ontbreekt ons hiervoor ook aan de faciliteiten (wij hebben beperkte sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid). Bij een museum geldt een entreeprijs en die heffen wij niet, wij proberen zolang als het kan vrij toegankelijk te blijven. Dit kan echter alleen als wij een aantal spelregels hanteren. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Door de toegenomen belangstelling zijn wij genoodzaakt om selectief om te gaan met aanvragen voor groepsbezoeken. Op de zaterdagen kunnen wij helaas geen groepen ontvangen, het is hiervoor kortweg te druk geworden. Zaterdags hebben wij een beperkte personeelsbezetting. Wij willen dan onze klanten graag alle aandacht kunnen geven.

Wilt u op een doordeweekse dag langskomen met een groep, dan kunt u uw keuze maken uit één van onze arrangementen. Neemt u contact met ons op en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Arrangementen Gallery Grand Café 2020

Geïnteresseerd? E-mail of bel ons
+31 (0)575 56 40 55