MG B Roadster

CarrozzeriaCabriolet
Trasmissionemanuale
Chilometraggio151634 km
Anno1971
IVA / MargineMargine
  • Restored condition
  • Long term ownership
$
£
22.950,-

Importa ed esporta

Possiamo assistere nelle auto acquistate dagli Stati Uniti e organizzare il trasporto. Ci occuperemo noi di tutti i documenti necessari. Vi preghiamo di contattarci per ulteriori informazioni.

Dit wil toch iedereen? Een prima gerestaureerde B Roadster uit 1971. De auto is afkomstig uit de Verenigde Staten en daar volledig gerestaureerd door de vorige eigenaar. De auto ziet er nog steeds prachtig verzorgd uit en is uitstekend gedocumenteerd.

De carrosserie is strak met mooi dun en origineel plaatwerk. Tijdens de restauratie is het plaatwerk daar waar nodig gerepareerd. De auto is tijdens de restauratie opnieuw gespoten in haar originele kleur: Tahiti Blue. Tijdens de opbouw van de auto werd gebruik gemaakt van veel nieuwe onderdelen. Zo werd het interieur volledig opnieuw bekleed, de sierlijsten en bumpers allemaal vervangen door nieuwe exemplaren en kreeg de auto nieuwe 15 inch Minilite velgen en een volledige Peco sportuitlaat.

Uitgaande van de documentatie bij de auto heeft de restauratie meerdere jaren in beslag genomen. Er werd een begin gemaakt in 1995 en de restauratie werd afgerond in 2004. Sindsdien heeft de eigenaar de auto zeer goed onderhouden en alleen bij mooi weer gebruikt.

Zowel het chassis al carrosserie verkeren nog steeds in zeer goede conditie en zien er prachtig uit. Het interieur is nog steeds zeer fraai verzorgd met mooi zwart leder op de stoelen en goed passende zwarte tapijten. Ook de bovenzijde van het dashboard en de instrumenten zijn prima verzorgd. De cabrioletkap is van vinyl en is tijdens de restauratie vernieuwd. Alvorens de nieuwe kap werd gemonteerd is het kap frame volledig onder handen genomen en opnieuw gespoten. De kap isin goede staat en sluit overal mooi aan. De welhaast verplichte tonneau cover is natuurlijk ook aanwezig.

De motor is voorzien van veel nieuwe aanbouwdelen en is gedurende de restauratie volledig gereviseerd. Zowel de motor als transmissie functioneren prima. De motor ademt net iets vrijer door de eerdergenoemde volledige Peco uitlaat. Het onderstel is vernieuwd evenals de remmen.

De restauratie is zeer fraai gedocumenteerd met een grote map met daarin foto’s en zeer veel facturen die u een prima beeld geven van de omvang van de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom een prachtige MG B Roadster in een heerlijke staat waar u nog vele jaren open rijplezier van kunt hebben.

Potresti anche essere interessato a ...