Jaarlijks verkopen wij wereldwijd een ruime hoeveelheid klassieke auto’s en dat biedt een zeer reële kans op een spoedige verkoop. In de praktijk blijkt dat het voor particulieren moeilijk is om een klassieker tegen een goede prijs te verkopen.

Met decennia verkoopervaring, de juiste kanalen en uiteraard een drukbezochte showroom en website, nemen wij de verkoop graag voor u uit handen. Wanneer u bij Gallery Aaldering uw auto in consignatie/in opdracht laat verkopen, maakt u gebruik van al onze faciliteiten waarbij wij u geheel ontzorgen. Tot het moment van verkoop blijft u eigenaar van de auto waarbij alle contacten en onderhandelingen met potentiële kopers door ons worden gevoerd. Wij verzorgen de gehele afhandeling van promotie tot vrijwaring. Verkopen is tenslotte ons vak!

Samen met u bekijken wij de auto en spreken een reële vaste prijs af. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen op uw auto, waardoor de slagingskans sterk stijgt. (Veel klanten hebben een inruilauto, maar kunnen deze vaak niet inruilen bij particulieren of klassiekerbedrijven, bij ons kan dit wel.)

De auto wordt professioneel gepoetst en uitgebreid gefotografeerd, zodat deze volledig voldoet aan de gestelde eisen van onze afzetkanalen. Vervolgens wordt de auto op onze drukbezochte website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes op alle internationale autoverkoop-sites en autobladen. Door plaatsing van uw auto in onze showroom is veel aandacht van talloze geïnteresseerde kopers uit binnen- en buitenland gegarandeerd.

Wij staan u graag te woord voor een verdere toelichting of om uw auto in onze collectie op te nemen.

Geïnteresseerd? E-mail of bel ons
+31 (0)575 56 40 55