Gallery Aaldering Grand Café is op zoek naar een:

Horecamedewerker op oproepbasis (part-time) met uitzicht op aantal vaste uren

Ben je gastvrij, representatief en heb je enige horeca-ervaring? Ben je flexibel inzetbaar, kom je uit Brummen of directe omgeving en ben je gedurende een aantal dagdelen per week inclusief de zaterdag beschikbaar?

Bij Gallery Aaldering Grand Café kunnen de bezoekers in alle rust, en met een prachtig uitzicht op zowel de collectie klassieke auto’s als de uiterwaarden van de IJssel, genieten van heerlijke koffie met gebak en verschillende uitgebreide lunches. Ook vinden er regelmatig zakelijke groepsbezoeken en -meetings plaats waarvoor de catering wordt verzorgd door het Grand Café.

Wij zijn op zoek naar een extra kracht die bij drukte (bijv. bij groepen/partijen/lunch- en koffiebuffetten) bij kunnen springen en bij ziekte en vakantie kan invallen.

Gallery Aaldering Grand Café is gevestigd in het pand van The Gallery, Aaldering Classic and Sportscars.

De collectie van Gallery Aaldering bestaat uit ruim 400 klassieke auto’s verdeeld over 3 verdiepingen. Van Alfa Romeo tot Ferrari, van Lamborghini tot Porsche en nog veel meer!

Wij bieden een leuke werkplek in ons Grand Café temidden van de klassieke autos!

Interesse? Stuur dan vóór 11 september 2020 een motivatiebrief met CV en pasfoto naar Valentijn Grijpma: [email protected]