MG B GT

KarosserieCoupé
ÜbertragungManuelles Aufmaß
Kilometerstand3598 km
Baujahr1974
MwSt. / MargeMarge
  • Nice drivers condition
$
£
18.950,-

Import Export

Wir können bei in den USA gekauften Autos behilflich sein und den Transport organisieren. Wir kümmern uns um alle notwendigen Papiere. Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen.

Het betreft hier een B GT in prima conditie. Deze auto is al eens gerestaureerd en werd nieuw geleverd in 1974 en werd in 1987 naar Nederland geimporteerd.

De carrosserie is tijdens de restauratie helemaal kaalgemaakt alvorens ze werd gespoten in de Carmine red lak. De carrosserie is nog steeds vrij van beschadigingen en is voorzien van fraai dun plaatwerk met correcte passingen. Ook het chroomwerk en de spaakwielen zijn destijds volledig opniew gedaan. De spaakwielen zijn destijds eveneens voorzien van nieuwe spindels.

De binnenzijde van de auto is destijds volledig opnieuw bekleed. Zodra we het portier openen worden we begroet door prachtig origineel zwart leder en nieuwe tapijten met goede pasvorm. Er werd eveneens een nieuwe mattenset geplaatst en om het interieur nét dat beetje extra te geven werd er gekozen voor een prachtig wortelnotenhout Mota Lita stuurwiel en bijpassende pookknop.

De techniek van de MG B GT is ook prima in orde. De 1.8 liter viercilinder motor levert 96 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen met overdrive op zowel de 3e als 4e versnelling. De motor is deels gereviseerd waarbij de cilinderkop geschikt werd gemaakt voor loodvrije benzine, de volledige ontsteking werd vernieuwd en daarnaast zijn destijds de carburateurs volledig gereviseerd en voorzien van nieuwe openluchtfilters. Tot slot staat de auto rondom op nieuwe banden en zijn veel slangen en koppelingen in de motorruimte preventief vervangen.

De gehele restauratie is destijds prachtig gedocumenteerd middels een fotoserie en facturen. Daarnaast is er algemene informatie over de auto aanwezig, een heritage certificaat en diverse algemene informatie over deze specifieke MG B GT. Kortom een hele goed rijdende MG B GT in prima conditie.

Sie könnten auch interessiert sein an…