Volkswagen Kever

CarroceríaCabriolé
TransmisiónManual
Millaje86614 kilometros
Año 1980
IVA / MargenMargen
  • Drivers condition
  • Lovely colour combination
$
£
22.750,-

Importación y exportación

Podemos ayudar con los automóviles comprados en los EE. UU. Y organizar el transporte. Nos ocuparemos de todos los papeles necesarios. Comuníquese con nosotros para obtener más información.

Het betreft hier een nette gebruikte kever 1303 LS cabriolet uit 1980 in de kleur gebroken wit met een beige cabrioletkap en een interieur in dezelfde kleur. Deze combinatie geeft de kever een prachtige uitstraling. De carrosserie en lak verkeren in nette gebruikte staat en ook al het chroomwerk verkeert in een zeer goede staat. De cabrioletkap verkeert in gebruikte conditie maar is netjes en sluit overal goed aan. Het interieur ziet er goed uit en verkeert in nette gebruikte staat.

Deze kever is nieuw geleverd op 22-04-1980 in Nederland en koste destijds maar liefst € 7267,-. De auto wordt aangedreven door een benzine motor met een cilinderinhoud van 1584 Cm3 en met een maximum vermogen van 37kW (50 PK) de motor is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met vier versnellingen. De auto is altijd netjes onderhouden en rijdt goed. De motor loopt soepel en voorziet u van het typische kever-geluid.

Op dit moment zijn er nog 2.684 stuks van de Volkswagen kever geregistreerd in Nederland. Kortom een Heerlijke cabriolet om van te genieten met het mooie weer. .

Usted también podría estar interesado en…