Porsche 993 carrera

New arrival
Body styleCabriolet
TransmissionManual
Mileage96273 km
Year1995
VAT / MarginMargin
  • Low miles
  • Great colour combination
  • Manual transmission
$
£
64.950,-

Import & Export

We can assist in cars purchased from the US and arrange transportation. We'll take care of all necessary papers. Please contact us for further information.

Wat een iconisch fraaie auto blijft de 993 Carrera Cabriolet toch.

Dit exemplaar werd in 1995 nieuw geleverd door de Porsche dealer in Houston Texas, in de Verenigde Staten en heeft nog maar 59.821 miles op de teller staan. De auto ziet er nog steeds prachti guit, De “Indisch Rot” lak is net zo onlosmakelijk met Porsche verbonden als de 6-cilinder boxer motor. De carrosserie verkeert in goede staat. De sluitnaden zijn correct en het plaatwerk is mooi dun. De auto is tevens voorzien van een derde remlicht. De zwarte cabrioletkap sluit overal mooi aan en verkeert in goede staat. Vanzelfsprekend is ook de tonneau cover aanwezig. Tot slot staat de auto op fraaie, originele, onbeschadigde Porsche wielen.

De binnenzijde is bekleed met fraai beige leder en lichtgekleurde tapijten. Het geeft de auto een ruimtelijk gevoel en heeft als bijkomend voordeel dat het tijdens het rijden niet zo warm is als zwart leder. De 911 is een luxe sportauto en het zal u dus ook in deze Porsche aan niets ontbreken. Zo is deze Porsche 993 onder andere uitgerust met lederen bekleding, elektrisch te bedienen kap, airconditioning, cruise control, elektrischer ramen, elektrisch verstelbare stoelen en spiegels.

Luxe is leuk, maar een 911 koop je uiteindelijk voornamelijk voor de unieke rij-ervaring. Die is bij dit exemplaar perfect voor elkaar. De auto wordt aangedreven door een 3.6 liter 6-cilinder boxermotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen. De motor levert 272 pk en maakt de 993 zelfs vandaag de dag nog tot een snelle auto. De transmissie laat zich precies bedienen en heeft fijne overbrengingen. Het onderstel en de remmen zijn goed verzorgd en laten het volledig aan u over of u comfortabel in alle rust wilt toeren of dat u sportief uw favoriete weg gaat aanvallen.

Deze Porsche 993 wordt geleverd met een complete boordmap en diverse facturen. Kortom een prachtige Porsche 993 Carrera Cabriolet in een zeer aantrekkelijke kleurstelling.

You may also be interested in…